Menú
¡Llama gratis! 900 264 357

Curso de auxiliar clínica veterinaria del centro Orbita Gironina

Programa de Curso de auxiliar clínica veterinaria

Modalidad: Presencial
Localización: Gerona/Girona

Descripción

Prepara’t per ser el col·laborador indispensable del veterinari d’una clínica d’animals, hospitals veterinaris o d’un nucli zoològic.

Forma’t amb els diferents continguts que et preparem amb el nostre temari en l’entorn de gats i gossos i llança’t a experimentar allò que realment et convenç: el món dels animals.

A quién va dirigido

Es troba destinat a totes aquelles persones que desitgin ampliar, actualitzar o perfeccionar els seus coneixements en la cura dels animals en la tasca d'un auxiliar de clínica veterinària.

Objetivos

El que es pretén amb el curs és que els estudiants adquireixin les destreses que li permetin dur a terme les funcions essencials d'un auxiliar de clínica veterinària.


Temario

Constants vitals, característiques bàsiques i morfologia externa.

Parasitosis de gossos i gats. Dermatologia.

Higiene del gos i del gat.

La reproducció i la cura dels cadells: L’aparell reproductor femení. El cicle sexual i les seves fases. La lactància, el deslletament i el desenvolupament dels cadells. Plans vacunals i antiparasitaris. La nutrició dels gossos i gats. Comportament caní i felí.

Anatomia i fisiologia bàsica: Aparells locomotor, circulatori, respiratori, urinari, gastrointestinal i reproductor. Sistema endocrí. La pell.

Tècniques auxiliars aplicades: Tècniques d’utilització i subjecció. Assistència i cures bàsiques del gos i del gat. Aplicació de medicació. Urgències i primers auxilis. Quiròfan i material quirúrgic.

Administració bàsica de centres veterinaris: Organització: fitxers, facturació, etc. Màrqueting: telemàrqueting, atenció i orientació al client.

Titulación obtenida

Curso de auxiliar clínica veterinaria

Requisitos

No és necessari cap tipus de titulació específica. Persona emprenedora, amant dels animals, que vulgui treballar en un centre veterinari o similar.

Información Adicional

GARANTIES

  • Preparació des de casa teva i amb l’ajuda de personal especialitzat en la matèria.
  • Textos revisats i actualitzats.
  • Assistència personal al centre, o bé seguiment per mail o telèfon durant tot el període de formació, resolent tots els dubtes que puguin sorgir.
  • Actualització davant qualsevol canvi que hi pugui haver durant el període de formació.
  • Atenció personalitzada, mitjançant un preparador personal, que farà un seguiment continuat del progrés de l’alumne en el temari.
  • Realització de pràctiques en diferents centres veterinaris.
  • Entrega de diploma un cop s’hagi finalitzat i aprovat el curs.
  • Gran demanda laboral. Borsa de treball.
Contacta ahora con el centro

Junglebox S.L. (Responsable) tratará tus datos personales con la finalidad de gestionar el envío de solicitudes de información requeridas y el envío de comunicaciones promocionales sobre formación, derivadas de tu consentimiento. Podrás ejercer tus derechos de acceso, supresión rectificación, limitación, portabilidad y otros derechos, según lo indicado en nuestra P. de Privacidad​