Menú
¡Llama gratis! 900 264 357

Anglès 2n. A2. 1 del centro CIDET, Centre Internacional de formació empresarial i tecnològica

Programa de Anglès 2n. A2. 1

Modalidad: Presencial
Duración 80
Localización: Barcelona

Temario

PRESENTACIÓN:



Adquirir un coneixement efectiu del llenguatge en situacions familiars per l&rsquo,alumne, com per exemple parlar del seu entorn, descriure un producte i intercanviar informació simple.- Potenciar la motivació i autonomia vers l&rsquo,adquisició d` una nova llengua, mitjanç,ant un enfocament comunicatiu i amb un alt grau de transferè,ncia al lloc de treball.- Adquirir el vocabulari imprescindible per a poder entendre/mantenir una conversa senzilla.- Comprendre les idees principals i extreure informació específica de textos tant orals com escrits.- Adquirir recursos per la comprensió escrita.- Automatitzar estructures gramaticals .- Utilitzar l&rsquo,idioma com a mitjà, de comunicació en situacions de la vida quotidiana, comprendre missatges orals breus.- Adequar el lè,xic i les estructures a determinats temes i situacions.

Información Adicional

Titulacions, diplomes i certificats d',assistè,ncia

A tots els alumnes que assisteixin a un mínim del 80% de les classes i superin, si s&rsquo,escau, proves i/o treballs, se&rsquo,ls lliurarà, el corresponent Títol, Diploma d&rsquo,Aprofitament, o Certificat d&rsquo,Assistè,ncia.



Tambien disponible en duración de 100 horas
Contacta ahora con el centro

Junglebox S.L. (Responsable) tratará tus datos personales con la finalidad de gestionar el envío de solicitudes de información requeridas y el envío de comunicaciones promocionales sobre formación, derivadas de tu consentimiento. Podrás ejercer tus derechos de acceso, supresión rectificación, limitación, portabilidad y otros derechos, según lo indicado en nuestra P. de Privacidad​