Menú
¡Llama gratis! 900 264 357

Masters y cursos de APT@OPOSICIONS

laça de la Coca de Mataró num 3, 4, Barcelona, España

¡Llama gratis! 900 264 357
Somos un equipo de formadoras con más de 15 años de experiencia y resultados demostrables! ¡El perfeccionamiento de nuestro método nos ha conducido a este proyecto propio, sin intermediarios, que nos permite optimizar tus recursos, tanto de tiempo como de presupuesto.
Se han encontrado 13 masters y cursos
El curs online d’auxiliar administratiu per ajuntament està enfocat a la preparació de les oposicions públiques que es fan cada any als diferents ajuntaments de Catalunya.
Duración: 10 meses
El curs online d’administratius Ajuntaments o de les Corporacions Locals prepara les oposicions per als Ajuntaments, Diputacions, Consells Comarcals o altres organismes públics de caràcter local que es convoquen de manera periòdica.
Duración: 12 meses
El curs online A1/A2 tècnics Ajuntaments o curs d’Auxiliar Administratiu de les Corporacions Locals prepara les oposicions per als Ajuntaments, Diputacions, Consells Comarcals o altres organismes públics de caràcter local.
Duración: 6 meses
El curs és la solució ideal per a tu si estàs buscant feina estable en el sector administratiu i atenció al client. El curs d’Auxiliar Administratiu prepara les oposicions de la Generalitat de Catalunya.
Duración: 10 meses
Aquest curs online d’Administratius de la Generalitat per la preparació a l’oposició és per tu si estàs buscant feina estable en el sector administratiu i atenció al client.
Duración: 12 meses
El curs online de Mossos d'Esquadra prepara les oposicions per a la Generalitat, que es convoquen de manera periòdica.
Duración: 8 meses
El curs prepara les oposicions per als Ajuntaments, que es convoquen de manera periòdica.
Duración: 8 meses
El curs disposa de tots els temes desenvolupats, vídeos explicatius, tests autocorrectius per temes, blocs i finals, i l'accés a una tutora per consultes de dubtes intercampus, i dues hores de tutoria mensual particular en horari pactat amb el/la tut
Duración: 6 meses
El curs disposa de tots els temes desenvolupats, vídeos explicatius, tests autocorrectius per temes, blocs i finals, i l'accés a una tutora per consultes de dubtes intercampus, i dues hores de tutoria mensual.
Duración: 2 mes
EL curs online d'Auxiliar de l'ics es la preparació a l'oposició de l’Institut Català de la Salut i és la solució ideal per a tu si estàs buscant feina estable en el sector administratiu i atenció al client.
Duración: 8 meses