Men煤
隆Llama gratis! 900 264 357

#YoEstudioEnCasa

Que nada frene tu futuro, f贸rmate online

Encuentra Oposiciones Online

Oposiciones en Gerona/Girona

Se han encontrado 133 programas
Si una de tus pasiones es la lectura y deseas desempe帽arte laboralmente en una profesi贸n que involucre tus gustos, prep谩rate con nosotros para obtener una plaza como auxiliar de bibliotecas.
Treballa per a garantir la protecci贸 i la conservaci贸 del Medi Natural de Catalunya en totes les seves vessants.
Desenvolupar脿s totes aquelles tasques i funcions de cooperaci贸 encaminades a garantir la seguretat ciutadana (civil i vi脿,ria), l'ordre p煤blic i el compliment de la normativa a Catalunya.
脷nic centre de formaci贸 amb el curs reconegut per l鈥橧SPC (Institut de Seguretat P煤blica de Catalunya), meritable a les oposicions.
Preparaci贸 des de casa teva i amb l'ajuda de personal especialitzat en la mat猫ria.
Atenci贸 personalitzada mitjan莽,ant un preparador personal, que far脿, un seguiment continuat del progr茅s de l',alumne en el temari i els tests psicot猫,cnics. Realitzaci贸 de simulacres de proves.
Entre les responsabilitats que ha de tenir un auxiliar administratiu estan l'atenci贸 telef貌nica, el control de l'registre i l'enviament de correspond猫ncia, expedients, etc.
Et preparem totes les proves (te貌rica, psicot猫cnica, personalitat) des del primer dia.
Assist猫ncia personal al centre, o b茅 seguiment per correu, fax o tel猫fon, durant tot el per铆ode de formaci贸, resolent tots els dubtes que puguin sorgir.