Menú
¡Llama gratis! 900 264 357

Tècnic especialista en serveis penitenciaris de la Generalitat de Catalunya del centro MasterD - Oposiciones Administración, Hacienda y Justicia

Programa de Tècnic especialista en serveis penitenciaris de la Generalitat de Catalunya

Modalidad: Online

Temario

Has pensat a treballar a les serveis penitenciaris de Catalunya? Treballar a les presons és una bona opció per per tenir una feina estable i amb bones condicions a la teva localitat.



En MasterD t&rsquo,ajudem a aconseguir la teva plaç,a en el Cos de tè,cnics dels serveis penitenciaris grà,cies al seu curs preparatori per a les oposicions de tè,cnic especialista en serveis penitenciaris de la Generalitat de Catalunya.



Les oposicions de tè,cnic especialista en serveis penitenciaris a Catalunya pertanyen al grup C i estan dirigides a persones amb estudis mínims de batxiller. Entre les funcions del qual estan destinades a vetllar per la seguretat interna de les institucions penitencià,ries de Catalunya.



Les principals motivacions d&rsquo,una persona que vulgui accedir al Cos de tè,cnics d&rsquo,institucions penitencià,ries han de ser la reeducació i la reinserció social dels presos. Entre les seves funcions més destacades es troben vigilar que es compleixen les normes de custò,dia i retenció dels presos, contribuir a l&rsquo,assistè,ncia i satisfacció de les necessitats bà,siques dels interns i també l&rsquo,assistè,ncia social dels familiars i les llibertats.



Aquestes oposicions per als serveis penitenciaris, en la seva fase d&rsquo,oposició, consisteixen en quatre proves. La primera prova consta de dos exercicis: el primer és una prova psicotè,cnica i el segon un exercici de capacitat física. La segona prova consta de dos qü,estionaris de tipus test sobre la part general del temari i sobre la part específica (100 preguntes per cada test). La tercera prova és de coneixements de llengua catalana, i per últim, la quarta és una prova mè,dica.



En MasterD posem a la teva disposició un preparador personal i un tutor, ambdós experts en oposicions, que estaran constantment a la teva disposició. A més, et facilitarà, tot el temari actualitzat i altres mitjans i materials que t&rsquo,ajudaran a estudiar. I no ens hem d&rsquo,oblidar que MasterD prepara els seus alumnes amb l&rsquo,exclusiu sistema d&rsquo,estudi P8.10.



No deixis passar més temps, fes-te tè,cnic especialista dels serveis penitenciaris de Catalunya.

Información Adicional

Requisitos

Tenir la nacionalitat espanyola o ser nacional d',algun dels Estats membres de la Unió Europea o d',altres Estats en què, sigui aplicable la lliure circulació de treballadors.

Haver complert els 16 anys i no superar l',edat establerta per a la jubilació forç,osa.

Tenir el títol de batxiller, de tè,cnic o qualsevol altre de nivell superior o equivalent, o estar en condicions d',obtenir-lo en la data en què, finalitza el termini de presentació de sol·,licituds. Si es tracta d',un títol obtingut a l',estranger, cal disposar de l',homologació corresponent.
Contacta ahora con el centro

Junglebox S.L. (Responsable) tratará tus datos personales con la finalidad de gestionar el envío de solicitudes de información requeridas y el envío de comunicaciones promocionales sobre formación, derivadas de tu consentimiento. Podrás ejercer tus derechos de acceso, supresión rectificación, limitación, portabilidad y otros derechos, según lo indicado en nuestra P. de Privacidad​