Menú
¡Llama gratis! 900 264 357

Soldadura elèctrica SMAW i MIG. MAG del centro CIDET, Centre Internacional de formació empresarial i tecnològica

Programa de Soldadura elèctrica SMAW i MIG. MAG

Modalidad: Presencial
Duración 65
Localización: Barcelona

Temario

Objetivos



- Conéixer els diferents Sistemes de Soldeig i escollir la seva utilització amb criteris tè,cnics.

- Utilitzar correctament el Equips de Soldeig convencionals i realitzar la preparació dels materials i els equips, realitzant unions soldades amb una base teò,rica i prà,ctica amb el procediments: MMA i MIG-MAG, seguint les especificacions tè,cniques.

- Seleccionar: els Elè,ctrodes, els Equips de Soldeig i la Tè,cnica adients per a cadascun dels tipus existents d&rsquo,unió soldada.

- Aprendre a realitzar Soldadures en Xapa i Tub en les posicions : horitzontal plana (1G), horitzontal en angle (2F) , cornisa (2G) , vertical a tope (3G) , vertical en angle (3F) , sota sostre en angle (4F) i soldadura sota sostre plana (4G).

- Utilitzar correctament els Equips de Protecció i Seguretat.
Contacta ahora con el centro

Junglebox S.L. (Responsable) tratará tus datos personales con la finalidad de gestionar el envío de solicitudes de información requeridas y el envío de comunicaciones promocionales sobre formación, derivadas de tu consentimiento. Podrás ejercer tus derechos de acceso, supresión rectificación, limitación, portabilidad y otros derechos, según lo indicado en nuestra P. de Privacidad​