Menú
¡Llama gratis! 900 264 357

Oposición de Mossos D’esquadra del centro MASTERD

Programa de Oposición de Mossos D’esquadra

Centro Premium

Modalidad: Online , Semi-presencial
Localización: Barcelona , Tarragona , Gerona/Girona y otros lugares
Consulta Promociones Disponibles.

Descripción

Vols ser mosso d’esquadra? Superar les oposicions a mosso d’esquadra suposa aconseguir un feina fixa amb una remuneració d'aproximadament 2.000 €* al mes

Estàs pensant de presentar-te a les oposicions de mosso? Ara es pot accedir des de batxiller o equivalent i s'elimina el límit d'edat. Prepara't amb MasterD, et donem uns quants motius per fer-ho:

Professors experts i formació amb agents.

Preparació de l'entrevista personal.

Simulacres d'examen com en la convocatòria.

Activitats en les nostres acadèmies.

Casos pràctics actualitzats conforme a la legislació vigent.

Alumnes aprovats amb plaça en totes les convocatòries.

MasterD ofrece las mejores garantías de a nivel empresarial, académico, profesional y legal. Los productos y servicios ofrecidos por MasterD cumplen con los estándares de calidad y medioambientales internacionales exigidos por AENOR. El Grupo cuenta con los certificados de calidad ISO 9001, IQNET, ISO14001 y el Sello de Excelencia Europea EFQM: 400+. Además, Bureau Veritas certifica a Master-D como empresa saludable.

A quién va dirigido

La formació s'ha destinat a totes aquelles persones que es vulguin preparar per accedir a una ocupació estable i amb excel·lent remuneració

Objetivos

Proporcionar als estudiants amb les habilitats i els coneixements precisos que els permeti presentar i superar amb èxit les proves d'accés a l'Oposició de Mossos d'Esquadra

Temario

Preparació Mossos

Disposaràs d'un experimentat equip de professors i entrenadors que t'ajudaran en el teu procés d'ensenyament, d'un modern campus virtual, que és una veritable comunitat d'aprenentatge, i de multitud de serveis i recursos docents que faran que el teu camí cap a l'èxit sigui molt més senzill. La nostra metodologia docent és flexible en elteu aprenentatge però exigent en la teva avaluació, tenint com resultat el nostre exclusiu sistema P8.10, que té per objectiu que afrontis amb seguretattotes les proves d'accés al teu lloc d'Mosso.

Prepara't per aconseguir un lloc de Mosso en la propera convocatòria. Comptem amb excel·lents dades d'alumnes aprovats!.

* Font: "http://www20.gencat.cat/docs/governacio/Funcio%20Publica/Documents/Empleats%20publics/Retribucions/2010/juny%202010%20-%20contenci%C3%B3/Arxius/Mossos.pdf

Característiques de l'oposició

Preparació d'oposicions

Més de 24 anys d'experiència

Prepara l'entrevista personal

Ens basem en casos reals

Classes en directe

Sessions amb el teu entrenador

Preparació Proves Físiques

Sistema Personal Trainer 360

Avaluació contínua individual

Seguiment amb el teu preparador

Èxit d'aprovats

Excel·lents resultats d'alumnes

Titulación obtenida

Oposición de Mossos D’esquadra

Requisitos

 1. Tenir la nacionalitat espanyola.
 2. Estar en possessió del títol de batxillerat, tècnic o equivalent.
 3. Tenir 18 anys i no superar l'edat establerta per a la jubilació forçosa
 4. Fer una alçada mínima d’1.65 m els homes i 1.60 m les dones.
 5. No estar inclòs en el quadre d'exclusions mèdiques de la convocatòria.
 6. No tenir antecedents penals, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial ferma i no haver estat separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes. 
 7. Declaració jurada per la qual es compromet a portar armes.
 8. Posseir el permís de conduir vehicles de la classe B, en vigor, o permisos equivalents.

Información Adicional

Todos nuestros cursos del área de oposiciones y profesionales contarán con el nuevo itinerario formativo de Competencias Digitales según los rangos de la UE.

Con el curso se adquiere un nivel B2 de Competencias Digitales (según los rangos de la UE).

 1. Este curso sirve para dotar de los conocimientos necesarios sobre competencias digitales y poder aplicarlos en los puestos de trabajo.
 2. Estas competencias son: Información y Tratamiento de Datos, Comunicación, Creación de Contenidos Digitales, Seguridad y Resolución de Problemas.
 3. Este curso (incluido en todos nuestros cursos de oposiciones y profesionales) consta de 180 horas y una duración de 6 meses.

En MasterD somos expertos en trabajar las habilidades y competencias, además del contenido teórico y práctico. Ahora, con las formaciones de MasterD, tanto de oposiciones como de profesionales, sus alumnos conseguirán el Certificado de Competencias Digitales Nivel B2 avalado por la Unión Europea, un requisito cada vez más demandado en todos los sectores de cara a la inserción laboral.

Contacta ahora con el centro

Junglebox S.L. (Responsable) tratará tus datos personales con la finalidad de gestionar el envío de solicitudes de información requeridas y el envío de comunicaciones promocionales sobre formación, derivadas de tu consentimiento. Podrás ejercer tus derechos de acceso, supresión rectificación, limitación, portabilidad y otros derechos, según lo indicado en nuestra P. de Privacidad​