Menú
¡Llama gratis! 900 264 357

Direcció i conducció d'equips de treball del centro CIDET, Centre Internacional de formació empresarial i tecnològica

Programa de Direcció i conducció d'equips de treball

Modalidad: Presencial
Duración 60
Localización: Barcelona

Temario

PRESENTACIÓN:



Proporcionar els coneixements i eines més adients per millorar l&rsquo,efectivitat d&rsquo,un equip de treball, tant des del punt de vista de la participació com de la direcció de l&rsquo,equip.-Potenciar el seu rol, funcions i responsabilitats com a líders d&rsquo,un equip de treball.-Incrementar la detecció de necessitats i problemà,tiques dels col*laboradors tant a nivell laboral com psicolò,gic.-Establir la importà,ncia d&rsquo,un adequat lideratge vers l&rsquo,equip, atenent a les característiques d&rsquo,aquest.-Analitzar el seu estil i capacitats de lideratge i identificar punts de millora.-Establir la importà,ncia de la comunicació interna tant a nivell vertical com horitzontal, fent un bon ús dels canals.-Desenvolupar les seves habilitats de comunicació interpersonal com a emissors i receptors.-Utilitzar la comunicació com a eina de relació positiva amb els col*laboradors tant en el cas de situacions favorables com desfavorables per a reconduir i solucionar incidè,ncies.-Actuar com a líders/coach dels equips de treball i dels col*laboradors per tal de desenvolupar tot el seu potencial.-Delegar de forma eficaç, per a millorar el funcionament, la formació i el creixement dels col:laboradors.

-Aprendre i/o millorar els coneixements, les habilitats i les tè,cniques més adients per organitzar, dirigir, moderar i participar en reunions de treball, d&rsquo,una forma eficient.-Millorar les relacions interpersonals i els resultats de les reunions de treball.-Aconseguir realitzar reunions de treball quan sigui necessari. Optimitzar la gestió del temps.-Millorar el seguiment de les reunions i portar a terme els acords presos. Responsabilització i temporalització en els acords.-Desenvolupar la capacitat per a presentar idees en públic per a convè,ncer de les nostres propostes.

Información Adicional

Titulacions, diplomes i certificats d',assistè,ncia

A tots els alumnes que assisteixin a un mínim del 80% de les classes i superin, si s&rsquo,escau, proves i/o treballs, se&rsquo,ls lliurarà, el corresponent Títol, Diploma d&rsquo,Aprofitament, o Certificat d&rsquo,Assistè,ncia.
Contacta ahora con el centro

Junglebox S.L. (Responsable) tratará tus datos personales con la finalidad de gestionar el envío de solicitudes de información requeridas y el envío de comunicaciones promocionales sobre formación, derivadas de tu consentimiento. Podrás ejercer tus derechos de acceso, supresión rectificación, limitación, portabilidad y otros derechos, según lo indicado en nuestra P. de Privacidad​