Menú
¡Llama gratis! 900 264 357

Curs de professionals tèxtils – 2n del centro ESPAI DE QSTURA

Programa de Curs de professionals tèxtils – 2n

Modalidad: Presencial
Localización: Gerona/Girona

Descripción

Fa 11 anys, Qstura va nèixer de la necessitat reiterada dels alumnes d’una formació personalitzada i pràctica a Girona on poder fer realitat les seves creacions.

Escola de Disseny, Patronatge i Confecció ubicada al Parc Científic de la Universitat de Girona, en un ampli i lluminos espai, unes instal·lacions excel·lents i amb la maquinària i material adequat, i tot amb un mètode d’ensenyament innovador, modern i pràctic.

Amb cursos des dels 5 anys fins a titul·lacions Universitàries en Tèxtil i Moda, Som una Escola Sostenible, Innovadora i Tecnològica.

També organitza xerrades especialitzades. Workshops, desfilades, col·laboracions amb actes benèfics, excursions culturals i didàctiques.

Qstura s’ha convertit en un referent del sector: impartint classes amb professors especialitzats i professionals del sector, en grups reduïts i amb atenció molt personalitzada, on han pogut aprendre més de 3800 persones! Donant formació al sector tèxtil Gironí.

Apren Patronatge i Confecció Industrial per a poder crear les proporcions, tècniques i procediments del patronatge i confecció bàsic com a procés de producció d’una peça de roba.

Es formarà en un sistema de patronatge industrial. 

S’impartiràn les tècniques necessàries per a la confecció industrial en teixit de plana i circular. 

S’impartiran les tècniques necessàries per la confecció i el patronatge industrial en teixit de plana i circular. Curs altament personalitzat i al ritme de l’alumne. Acompanyament a projectes propis, ja sigui creant prototips o peces pròpies.

Temario

Temari

Transformacions mànigues

Jaqueta

Bomber

Texà

Escalats

Bany

Teixits

Patronatge home

Patronatge infantil

Teixits

Transformacions

Contacta ahora con el centro

Junglebox S.L. (Responsable) tratará tus datos personales con la finalidad de gestionar el envío de solicitudes de información requeridas y el envío de comunicaciones promocionales sobre formación, derivadas de tu consentimiento. Podrás ejercer tus derechos de acceso, supresión rectificación, limitación, portabilidad y otros derechos, según lo indicado en nuestra P. de Privacidad​