Menú
¡Llama gratis! 900 264 357

Cursos de Escola Palcam

Castillejos 361, Barcelona, España

¡Llama gratis! 900 264 357
Els cicles formatius són l’etapa educativa amb un percentatge d'inserció laboral més elevat. Des de l'Escola Pàlcam a Barcelona tenim molt present aquesta realitat i us volem proporcionar una oferta educativa que s’ajusti a les vostres necessitats. La combinació de continguts teòrics i pràctics amb la formació en el centre de treball es converteixen en la millor garantia d'èxit. La nostra societat ens demana cada vegada més perfils més professionals i des del departament de cicles formatius tenim molt present que no podem trair la confiança que vau dipositar a l'hora de confiar-nos la vostra formació
Se han encontrado 6 programas
Si eres una persona apasionada por la educación infantil, la presente formación es ideal para ti.
Si buscas desarrollar tu perfil laboral en el área de la gestión administrativa, la presente formación es la indicada.
Duración: 2000 horas
Sé un destacado profesional en actividades comerciales, indicando tu preparación de alta calidad.
Si eres una persona apasionada por los sistemas microinformáticos y las Redes, la presente preparación es la indicada para ti.
Si quieres desempeñarte laboralmente en el área de la administración y las finanzas, la presente preparación es la indicada para ti.
Si buscas una formación de alta calidad como administración de sistemas informáticos en red, la presente preparación es la indicada para desarrollar al máximo tu perfil profesional.