Menú
¡Llama gratis! 900 264 357

Grado en Psicología del centro Universidad de Lleida Grados

Programa de Grado en Psicología

Modalidad: Presencial
Localización: Lérida

Temario

La enseñanza de Grado tienen como objetivo ofrecer al estudiante una formación que lo preparen para insertarse en el mercado laboral, con formación académica general en los fundamentos disciplinares, y que le permita continuar formándose profesionalmente: tanto a través de másteres profesionalizadores, para profundizar en aspectos concretos de la profesión, como en másteres de investigación y académicos que le abran las puertas a la investigación y a la elaboración de la tesis doctoral.

En el caso de Psicología, los fundamentos disciplinares incluyen el conocimiento, comprensión, análisis e interpretación del comportamiento humano, así como las habilidades básicas de evaluación, diagnóstico e intervención psicológica.

Este grado, habilita para poder ejercer la profesión de Psicólogo en los términos previstos por la ley y proporciona las siguientes competencias profesionales:

profesionales de la psicología, con excepción de aquellos campos en los que titulaciones oficiales de nivel superior establezcan competencias específicas o especialidades reguladas.

Ramas
Ciencias de la Salud (rama principal)
Ciencias Sociales y Jurídicas (rama secundaria)


Objectius

L'objectiu general del títol de Grau en Psicologia és formar professionals amb els coneixements científics necessaris per comprendre, interpretar, analitzar i explicar el comportament humà i amb les destreses i habilitats bàsiques per avaluar i intervenir en l'àmbit individual i social al llarg del cicle vital, amb la finalitat de promoure i millorar la salut i la qualitat de vida.
Per aconseguir aquests objectius, el titulat de Grau en Psicologia ha de demostrar coneixements i comprensió de:

1. Els diferents enfocaments i tradicions teòriques que han contribuït al desenvolupament històric de la psicologia, així com la seva influència en la producció del coneixement i en la pràctica professional, amb la finalitat de promoure la qualitat de vida de les persones i de la societat.
2. Els fonaments biològics de la conducta humana i de les funcions psicològiques.
3. Els factors culturals, antropològics i els principis psicosocials que intervenen en el comportament dels individus, dels grups i de les organitzacions.
4. Els dissenys, mètodes i tècniques d'investigació, els procediments per formular i contrastar hipòtesis i la interpretació dels resultats.
5. Els diversos camps d'aplicació de la psicologia i dels coneixements necessaris per incidir en ella i per promoure la qualitat de vida en els individus, grups i organitzacions als diferents contextos: l'educatiu, el clínic i de la salut, el del treball i les organitzacions, i el comunitari.


Competències generals i específiques

Les competències bàsiques recollides literalment del RD 1393/2007 s'han d'adquirir durant el grau i són exigibles per atorgar el títol. La resta de les competències es someten a aquestes:


• Que l'estudiantat hagi demostrat posseir i comprendre coneixements en una àrea d'estudi que parteix de la base de l'educació secundària general, i se sol trobar a un nivell que, si bé es recolza en llibres de text avançats, inclou també alguns aspectes que impliquen coneixements procedents de la vanguàrdia del seu camp d'estudi.

• Que l'estudiantat sàpiga aplicar els seus coneixements al seu treball o vocació d'una forma professional i posseeixi les competències que se solen demostrar per mitjà de l'elaboració i defensa d'arguments i la resolució de problemes dins de la seva àrea d'estudi.

• Que l'estudiantat tingui la capacitat de reunir i interpretar dades rellevants (normalment dins la seva àrea d'estudi) per emetre judicis que incloguin una reflexió sobre temes rellevants de caràcter social, científic o ètic.

• Que l'estudiantat pugui transmetre informació, idees, problemes i solucions a un públic tant especialitzat como no especialitzat.

• Quel'estudiantat hagi desenvolupat aquelles habilitats d'aprenenetatge necessàries per emprendre estudis posteriors amb un alt grau d'autonomia

CONSULTAR + INFORMACION


Contacta ahora con el centro

Junglebox S.L. (Responsable) tratará tus datos personales con la finalidad de gestionar el envío de solicitudes de información requeridas y el envío de comunicaciones promocionales sobre formación, derivadas de tu consentimiento. Podrás ejercer tus derechos de acceso, supresión rectificación, limitación, portabilidad y otros derechos, según lo indicado en nuestra P. de Privacidad​