Menú
¡Llama gratis! 900 264 357

Oposición Agent auxiliar rural para la Generalitat de Catalunya del centro MASTERD

Programa de Oposición Agent auxiliar rural para la Generalitat de Catalunya

Centro Premium

Modalidad: Online , Semi-presencial
Localización: Barcelona , Tarragona , Gerona/Girona y otros lugares
Consulta Promociones Disponibles.

Descripción

Si t’agrada la natura, ara pots aconseguir una feina fixa i ben remunerada a Catalunya com a Agent Auxiliar Rural per a la Generalitat.

MasterD ofrece las mejores garantías de a nivel empresarial, académico, profesional y legal. Los productos y servicios ofrecidos por MasterD cumplen con los estándares de calidad y medioambientales internacionales exigidos por AENOR. El Grupo cuenta con los certificados de calidad ISO 9001, IQNET, ISO14001 y el Sello de Excelencia Europea EFQM: 400+. Además, Bureau Veritas certifica a Master-D como empresa saludable.

Com ja deus saber, els Agents Auxiliars Rurals cobren aproximadament 2.000 €* al mes i treballen en contacte directe amb la natura. Aquesta possibilitat encaixa en els teus plans de futur? Prepara les Oposicions d’Agent Rural per a la Generalitat de Catalunya.

Fes-te Agent Rural per a la Generalitat de Catalunya, 50 Places!

Aquestes oposicions són perfectes per a tu. Aprova-les i treballaràs en allò que més t’agrada al mateix temps que gaudeixes dels avantatges de ser funcionari a Catalunya: estabilitat laboral, bons salaris, horaris flexibles, etc. A MasterD et proporcionem tots els mitjans humans i materials perquè superis amb èxit les Oposicions d’Agent Rural per a la Generalitat de Catalunya. Una feina fixa t’espera.

A quién va dirigido

El Cos d’Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya es va crear l’any 1986 i és l’únic col•lectiu professional dedicat a la defensa del medi ambient amb presència a tot el territori català. Si t’agradaria treballar en la protecció del medi ambient com a agent rural a Catalunya, aquesta és la teva oportunitat.

Objetivos

Aquest curs de preparació de les oposicions al Cos d’Agents Auxiliars Rurals t’aportarà tot el necessari perquè superis amb èxit les proves d’accés a agent rural de Catalunya.

Els agents rurals desenvoluparan activitats relacionades amb el bon coneixement del territori i del mitjà, que es basen també en la vigilància i la inspecció, actuant en els casos d'infracció administrativa i de delicte mediambiental. 

Temario

Característiques de l'oposició

Preparació d'oposicions

Més de 24 anys d'experiència

Classes en directe

Sessions amb el teu entrenador

Atenció individualitzada

Entrenador personal

Prepara l'entrevista personal

Ens basem en casos reals

Simulacres d'examen

Similars als exàmens oficials

Preparació Proves Físiques

Sistema Personal Trainer 360

Titulación obtenida

Oposición Agent auxiliar rural para la Generalitat de Catalunya

Requisitos

Tenir la nacionalitat espanyola o la d'un dels altres estats membres de la Unió Europea.

Haver complert 18 anys i no superar els 65 anys.

Estar en possessió del títol de batxillerat, equivalent o superior.

Posseir la capacitat física i psíquica necessàries per exercir les funcions corresponents.

No estar inhabilitat per l'exercici de les funcions públiques, ni estar separat mitjançant expedient disciplinari del servei de l'Administració Pública,

Posseir el permís de conducció de vehicles de classe B.

Declaració jurada per la qual es compromet a portar armes.

Información Adicional

En la feina diària d’un agent auxiliar rural de Catalunya hi ha quatre àmbits principals de treball:

  1. Prevenció i investigació d’incendis forestals. 
  2. Fauna protegida.
  3. Caça i pesca. 
  4. Recursos forestals; i espais naturals protegits.

Todos nuestros cursos del área de oposiciones y profesionales contarán con el nuevo itinerario formativo de Competencias Digitales según los rangos de la UE.

Con el curso se adquiere un nivel B2 de Competencias Digitales (según los rangos de la UE).

  1. Este curso sirve para dotar de los conocimientos necesarios sobre competencias digitales y poder aplicarlos en los puestos de trabajo.
  2. Estas competencias son: Información y Tratamiento de Datos, Comunicación, Creación de Contenidos Digitales, Seguridad y Resolución de Problemas.
  3. Este curso (incluido en todos nuestros cursos de oposiciones y profesionales) consta de 180 horas y una duración de 6 meses.

En MasterD somos expertos en trabajar las habilidades y competencias, además del contenido teórico y práctico. Ahora, con las formaciones de MasterD, tanto de oposiciones como de profesionales, sus alumnos conseguirán el Certificado de Competencias Digitales Nivel B2 avalado por la Unión Europea, un requisito cada vez más demandado en todos los sectores de cara a la inserción laboral.

Contacta ahora con el centro

Junglebox S.L. (Responsable) tratará tus datos personales con la finalidad de gestionar el envío de solicitudes de información requeridas y el envío de comunicaciones promocionales sobre formación, derivadas de tu consentimiento. Podrás ejercer tus derechos de acceso, supresión rectificación, limitación, portabilidad y otros derechos, según lo indicado en nuestra P. de Privacidad​