Menú
¡Llama gratis! 900 264 357

Metrologia bàsica i verificació del centro CIDET, Centre Internacional de formació empresarial i tecnològica

Programa de Metrologia bàsica i verificació

Modalidad: Presencial
Duración 20
Localización: Barcelona

Temario

PRESENTACIÓN:



Interpretar les mesures i especificacions indicades en qualsevol plà,nol.- Prevenir les errades de mesura i determinar les tè,cniques de detecció.- Establir la seqü,è,ncia d&rsquo,operacions necessà,ries per tal de comprovar l&rsquo,adaptació d&rsquo,un producte a les especificacions del projecte.- Incentivar les actituds, els procesos organitzatius i les condicions de treball necessà,ries per assegurar la qualitat amb garanties de precisió i fiabilitat.- Comprendre les tolerà,ncies geomè,triques i les de qualitat superficial.

Información Adicional

Titulacions, diplomes i certificats d',assistè,ncia

A tots els alumnes que assisteixin a un mínim del 80% de les classes i superin, si s&rsquo,escau, proves i/o treballs, se&rsquo,ls lliurarà, el corresponent Títol, Diploma d&rsquo,Aprofitament, o Certificat d&rsquo,Assistè,ncia.
Contacta ahora con el centro

Junglebox S.L. (Responsable) tratará tus datos personales con la finalidad de gestionar el envío de solicitudes de información requeridas y el envío de comunicaciones promocionales sobre formación, derivadas de tu consentimiento. Podrás ejercer tus derechos de acceso, supresión rectificación, limitación, portabilidad y otros derechos, según lo indicado en nuestra P. de Privacidad​