Menú
¡Llama gratis! 900 264 357

Jazz, Funky, Hip Hop del centro Escola de Ball Barcelona - Torremade & Sanz

Programa de Jazz, Funky, Hip Hop

Modalidad: Presencial
Localización: Barcelona

Descripción

Temario

Temario

  • Aquests cursos de ball de l’Escola de Ball Barcelona Torremadé-Sanz busquen endinsar al ballarí en un món de sensacions.Iniciar-lo en les disciplines urbanes i la seva connexió amb les danses africanes i el hip-hop.
  • La metodologia Torremadé-Sanz basada en la tècnica més depurada obtinguda al llarg de l’experiència en les diferents tendències del jazz i el hip hop et permetrà aprendre i avançar ràpidament en el teu ball. De seguida notaràs una millora important en el teu ball i tindràs un repertori coreogràfic extens. Descobriràs un nou món de sensacions i guanyaràs en coordinació, equilibri, ritme i control del teu cos.
  • Després de fer una prova de nivell, a la nostra escola et recomanarem el millor grup perquè avancis a bon ritme i t’ho passis d’allò més bé amb els teus companys.

 

Contacta ahora con el centro

Junglebox S.L. (Responsable) tratará tus datos personales con la finalidad de gestionar el envío de solicitudes de información requeridas y el envío de comunicaciones promocionales sobre formación, derivadas de tu consentimiento. Podrás ejercer tus derechos de acceso, supresión rectificación, limitación, portabilidad y otros derechos, según lo indicado en nuestra P. de Privacidad​