Menú
¡Llama gratis! 900 264 357

Curso oficial bàsic archiCAD 20 del centro IOKCAD ARCHICENTER

Programa de Curso oficial bàsic archiCAD 20

Modalidad: Presencial
Localización: Barcelona

Temario

PRESENTACIÒ,N:



Curs especialment dirigit a arquitectes, arquitectes tè,cnics, delineants, i interioristes que busquin un programa específic per a arquitectura i interiorisme intuï,tiu i complet.



ArchiCAD utilitza eines específiques de construcció (murs, portes, forjats, finestres, mobiliari...) i permet treballar en el projecte de manera totalment integrada. La clau d',ArchiCAD està, en la seva facilitat d',ús i la potè,ncia de les seves eines que permet al professional rendibilitzar els seus projectes en el menor temps possible.



Un cop finalitzat el curs l',alumne serà, capaç, d',aixecar un model virtual (edifici, interior, moble...) i podrà, obtenir representacions automà,tiques en planta, alç,ats, seccions, i vistes 3D lineals o renderitzades amb exactitud i rapidesa, en la creació i en les seves modificacions, així com muntar plà,nols per a impresió.
Contacta ahora con el centro

Junglebox S.L. (Responsable) tratará tus datos personales con la finalidad de gestionar el envío de solicitudes de información requeridas y el envío de comunicaciones promocionales sobre formación, derivadas de tu consentimiento. Podrás ejercer tus derechos de acceso, supresión rectificación, limitación, portabilidad y otros derechos, según lo indicado en nuestra P. de Privacidad​