Menú
¡Llama gratis! 900 264 357

Curso de B2.1 intermedio del centro UNIVERSIDAD POLITECNICA DE VALENCIA - INECO

Programa de Curso de B2.1 intermedio

Modalidad: Semi-presencial
Duración 60
Localización: Valencia

Temario

Objetivos



Comprendre les idees principals de textos complexos, i expressar-se amb un grau de fluï,desa i d&rsquo,espontaneï,tat que faç,a possible la interacció habitual amb parlants nadius.



Temas a desarrollar



1) ELOCUCIÓ I FONOLOGIA:

a) Regles de pronúncia i elocució de l&rsquo,à,mbit formal: emmudiments, neutralitzacions, sonoritzacions i fenò,mens de la fonè,tica sintà,ctica.

2) NORMATIVA ORTOGRÀ,FICA:

a) Dígrafs i separació de síl·,labes.

b) Vocalisme.

c) L',accentuació i la diè,resi.

d) L',apostrofació.

e) L',ús del guionet.

f) Consonantisme.

g) Abreviatures d&rsquo,ús més freqü,ent

h) Majúscules i minúscules en les avisos, anuncis, cartes...

g) Puntuació: usos bà,sics



3) MORFOLOGIA I SINTAXI:



a) L&rsquo,oració: conceptes generals, components i funcions sintà,ctiques

b) El substantiu i l&rsquo,adjectiu

c) Els articles definits

d) Els possessius

e) Els díctics

f) Els numerals

j) Els relatius, els interrogatius i els exclamatius

n) Els verbs



4) LÈ,XIC I SEMÀ,NTICA:

-Barbarismes més usuals del vocabulari bà,sic

-Tipus de diccionaris i organització d&rsquo,aquests

-Estudi de la derivació i de la composició en mots del vocabulari bà,sic. Ús del guionet en els compostos del vocabulari bà,sic



5) EXPRESSIÓ ESCRITA

- Coneixements i habilitats necessà,ries per tal de ser capaç, d&rsquo,escriure textos breus (notes, avisos, invitacions, anuncis, felicitacions), correspondè,ncia poc complexa (cartes, sol·,licituds, currículums). Tots aquests textos s&rsquo,han d&rsquo,escriure amb l',adequació, la coherè,ncia i la cohesió exigides per la situació comunicativa i amb la correcció que correspon a aquest grau d',aprenentatge.



6) EXPRESSIÓ ORAL

Coneixements i habilitats necessà,ries per tal de ser capaç, produir textos breus corresponen a una formalitat mitjana dels à,mbits social, laboral i acadè,mic amb l',adequació, la coherè,ncia i la cohesió exigides per la situació comunicativa i amb la correcció que correspon a aquest grau d',aprenentatge.

Quant a la lectura de textos breus en veu alta (anuncis, avisos, cartes), s&rsquo,hauran de produir amb la pronunciació, l&rsquo,entonació, el ritme i la velocitat adequats.



7) SOCIOLINGÜ,ÍSTICA:

-Varietats de la llengua

-Varietats geogrà,fiques

Información Adicional

Conocimientos previos necesarios:



Per accedir al curs de B2.1 (Intermedi) cal tenir el certificat de competè,ncies del nivell anterior (B1 Elemental, expedit per la UPV, per altres universitats, per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, o

per les escoles oficials d',idiomes) o bé disposar del certificat d',aprofitament del curs B1.2. Aquelles persones el certificat de les quals ha sigut expedit per entitats diferents de la UPV o la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià,, han d',adjuntar obligatò,riament una cò,pia d',aquest certificat en el procés de matrícula.



Cal emplenar correctament les preguntes sobre el certificat de coneixements de valencià,. Si no ho feu, la inscripció no és và,lida.
Contacta ahora con el centro

Junglebox S.L. (Responsable) tratará tus datos personales con la finalidad de gestionar el envío de solicitudes de información requeridas y el envío de comunicaciones promocionales sobre formación, derivadas de tu consentimiento. Podrás ejercer tus derechos de acceso, supresión rectificación, limitación, portabilidad y otros derechos, según lo indicado en nuestra P. de Privacidad​