Menú
¡Llama gratis! 900 264 357

Curso de obediencia básica canina del centro Orbita Gironina

Programa de Curso de obediencia básica canina

Modalidad: Presencial
Localización: Gerona/Girona

Descripción

La qualitat més important del gos ha estat, per a nosaltres, el seu valor com a company.

El gos ha acompanyat l',ésser humà, al llarg de tota la seva història, desenvolupant diverses funcions des de la protecció i vigilància de ramats fins a gossos d'assistència, de seguretat i de rescat.

Malgrat aquesta relació tan antiga, el gos encara és un gran desconegut en algun dels seus aspectes. Què, pensa el nostre gos? Com es comunica amb nosaltres?

A quién va dirigido

Persones interessades en aprendre tot el relacionat amb la cura i comportament dels gossos

Objetivos

El principal propò,sit del curs és entendre una mica més al nostre company, la seva forma de comportar-se, de comunicar i ajudar-nos a educar al nostre gos, sense anular la seva personalitat. Aquest és un curs teòric i pràctic en el que podràs apendre els conceptes més bàsics d',ensinistrament amb el teu propi gos, millorant la relació entre vosaltres amb professionals del sector.

Temario

Part teòrica.

Legislació.

Principis bàsics de l'aprenentatge i l'educació.

La comunicació i llenguatge del gos.

Part pràctica.

S'aplicarà, la teòrica en les classes pràctiques. S'ensenyaran les tècniques d'ensinistrament bàsic i les ordres bàsiques (quiet, caminar de costat, seu, jeure, etc.)

Al final del curs es fann una prova de camp.

Titulación obtenida

Curso de obediència bàsica canina.

Requisitos

Al final del curs es fann una prova de camp.

Contacta ahora con el centro

Junglebox S.L. (Responsable) tratará tus datos personales con la finalidad de gestionar el envío de solicitudes de información requeridas y el envío de comunicaciones promocionales sobre formación, derivadas de tu consentimiento. Podrás ejercer tus derechos de acceso, supresión rectificación, limitación, portabilidad y otros derechos, según lo indicado en nuestra P. de Privacidad​